Einsteinstraat 3 B en 5 A, Alkmaar
Open dag

Smoking Buddha

Catering & Events
Smoking verzorgt cateringconcepten van A-Z met haar vakkundige team voor zowel grote evenementen, als kleine exclusieve trouwerijen en feesten binnen de zakelijke en particuliere markt in en rondom Alkmaar. Kwaliteit, duurzaamheid, versheid en creativiteit hebben wij als cateraar zeer hoog in het vaandel staan. Zo werken wij veelal met lokale leveranciers, zijn onze gerechten altijd seizoensgebonden, streven wij naar een zero waste policy en bedenken wij samen met de klant een passend concept waarbij ook rekening wordt gehouden met het budget. Wilt u dus genieten van een tot in de puntjes georganiseerd event inclusief catering, aankleding en alles erop en eraan? Dan bent u bij Smoking Buddha aan het juiste adres!

Social Media: @smokingbuddhacatering
Website: www.smokingbuddha.nl

Beaudeco-Art

Wat bied ik?
In mijn webshop staan tegenwoordig voormamelijk vintage artikelen, maar daarbij vind je ook nog vele artikelen van over de hele wereld met veel kleur, veelal ook met een kitsch randje( “mooi van lelijkheid”), handwerk( door mij of uit het land van herkomst), weggevertjes met een betekenis, veel retro en allerlei andere artikelen die niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar zijn. Daarbij kun je mij ook inhuren voor een festival/ hennafeest of dergelijke om Henna en Jagua tattoo’s te zetten, je kunt mij inhuren voor grime-activiteiten of voor styling/ reorganisatie van je interieur of je kleding(kast). En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, sinds 2019 ben ik ook in te huren als weddingstylist, weddingplanner of ceremoniemeester(es).

Website: www.beaudeco-art.nl

Decocrete

Printbeton & Terras
Decocrete maakt betonvloeren die uitstekend geschikt zijn voor terrassen en opritten. Doordat wij de vloeren uit één stuk maken, blijven ze onkruidvrij en vinden er geen plaatselijke verzakkingen plaats. Een oprit bestraten of terras aanleggen met printbeton is duurzaam: de vloeren gaan erg lang mee en het onderhoud is minimaal . Ook zijn er ontelbare patronen- en kleurencombinaties mogelijk.

Website: www.decocrete.nl/

SDA dakwerken

SDA Dakwerken B.V. is een dak specialist voor zowel de zakelijke en de particulieren markt die zijn werkgebied in Noord-Holland en Flevoland heeft. Ons team van enthousiaste medewerkers staan dagelijks voor de opdrachtgevers klaar om weer een mooi stukje ambacht uit te voeren. Het bedrijf is Gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking maar verzorgt ook kunststof daken, Lood-Zinkwerkzaamheden, dakterrassen & Natuurleien. Kortom een veelzijdig specialist voor uw dakwerkzaamheden.

Website: www.sdadakwerk.nl

Digitale hulp aan huis

Welkom! Mijn naam is Daan. Ik studeer informatica aan de universiteit. In mijn vrije tijd help ik u graag met allerlei digitale zaken. Door mijn ervaring met digitale apparaten doe ik dat vakkundig en vlot, maar met geduld!

Website: www.daansdigiservice.nl/

De Deel Wijnen

De Deel Wijnen is dé specialist op het gebied van wijn. Wij komen over de hele wereld om voor u de meest fantastische wijnen te selecteren. Naast de verkoop van wijn organiseren wij elke maand themaproeverijen die voor iedereen toegankelijk zijn.
Ervaar een smaakvolle middag of avond gevuld met heerlijke exclusieve wijnen en bijpassende hapjes. Laat u inspireren door onze experts.

Website: www.dedeelwijnkoperij.nl

JVH Installatie

John van den Hoek van JVH Installatie is verantwoordelijk voor het elektrawerk bij Robuuste Veranda. Hij zorgt ervoor dat alle elektrische installaties goed, veilig én zelfs zo onzichtbaar mogelijk worden aangelegd. Van verlichting tot schakelmateriaal, van internetaansluitingen tot complete groepenkasten,  maar ook voor bijvoorbeeld stopcontacten van buitenkeukens en heaters, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin, ongeacht het weer. Naast Robuuste Veranda werkt John voor diverse particulieren en opdrachtgevers.

Om ervoor te zorgen dat de duurzaamheid gegarandeerd is, maakt hij gebruik van hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, waarbij hij ook gebruik maakt van de nieuwste technologieën en trends in de branche.

Om het leven nog nét iets gemakkelijker te maken is er bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het installeren van slimme verlichting. Deze zijn te bedienen zijn via sensor, smartphone of afstandsbediening. Voor ieder wat wils.

John wil u tijdens de open dag een beter beeld geven van wat hij bij Robuuste Veranda te bieden heeft op het gebied van elektriciteit. Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ze persoonlijk aan hem te stellen tijdens deze dag. Heeft u nog vragen achteraf, mag dat natuurlijk ook altijd! 00 31 6 27 07 81 00