Einsteinstraat 3 B en 5 A, Alkmaar
Veranda

Een houten veranda geheel naar uw wens

Bij Robuuste Veranda vindt u geen standaard veranda’s of terrasoverkappingen. Wij bouwen namelijk helemaal naar uw wensen. Of u nu een houten veranda met een puntdak, pannendak of een plat dak wilt, het kan allemaal. Wij komen langs om alles in te meten, te overleggen en om te zien wat de mogelijkheden zijn. Wij houden met alle elementen rekening. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de veranda geen licht uit uw huis haalt, maar dat de houten veranda of terrasverkapping in alle opzichten een verrijking voor uw tuin en huis is.

Duurzame veranda’s en terrasoverkappingen

Wij houden niet van half werk. Wij houden van kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we alleen met Douglas hout voor onze veranda’s. Al het hout dat wij gebruiken komt uit duurzame bossen en is FSC-gecertificeerd. Dit houdt in dat voor elke boom die wordt gekapt, meteen een boom wordt terug geplant. Dat vinden we belangrijk. We zijn niet alleen gek op houten veranda’s, maar ook dol op bossen.

Een houten veranda op maat

Houten veranda’s maken we altijd op een ambachtelijke manier. Gewoon met de hand. Of dat lang duurt? Nee hoor, uw veranda of terrasoverkapping staat gegarandeerd binnen een week. Ook passen wij bepaalde technieken toe die de veranda verfraaien. Zo wordt uw veranda gemaakt van Douglas hout en zorgen we dat de bevestigingsmaterialen niet in het zicht zitten voor een natuurlijke uitstraling.

Perfecte afwerking

Bij de bouw van een veranda maken wij alleen gebruik van grove, robuuste materialen. Denk aan puur hout, dikker hout en hele zware grove balken. Die schuren we uiteraard op, waardoor de veranda een iets strakkere uitstraling krijgt. Tot slot kunnen we het Douglas hout behandelen zodat de kleur van het oorspronkelijke hout behouden wordt en uw veranda er jarenlang mooi uit ziet.

 

Van bar tot buitenkeuken

Zo nodig valt er ook te praten over de inrichting van uw nieuwe houten veranda. Wilt u bijvoorbeeld graag ook een bar, een buitenkeuken of een loungeset? Geen probleem, wij richten uw veranda van top tot teen in met de materialen die u wenst.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?
Neem contact op